Illegals.Online Hack Forumu Açıldı

3

ILLEGALS.ONLINE HACK FORUMU ACILDI




Piyasaya 1 hafta öncesinde efsane bir hack forumu girdi. Girdikleri günden 5 gün sonra 200 üyeyi hemen toparladılar. Yeni Hack Forumunun adı İllegals, bu forumu piyasadaki diğer hack forumu denilen diğer forumlardan farklı kılan pek çok özelliği var. Sayalım isterseniz.

  • Forumun kitlesi gerçekten diğer forumlardan çok farklı ve sadece alanında uzman insanlar burada barınabiliyor.
  • Forum global bir hack forumu olduğu için doğal olarak forumun ana dili ingilizce.
  • Forumun yönetim kadrosu ve kemik kitlesi gerçekten sağlam.
  • Piyasadaki diğer soytarılar gibi amaçları oraya buraya index atıp isimlerini orda burda haber yaptırmak değil. Burada sadece gerçek hack dönüyor.
  • Forumda bot üye aktif olmayan üye ve boş üye barınamıyor anında yetkililer tarafından ban yiyor.

Forumu türk ve yabancılardan oluşan ve çoğu da globalde tanınan isimler kuruldu ve yönetiliyor. Kemik kadrosunda Reverse Engineerler dan tutun Account Crackerına kadar var. Forumda önemli 0day ler büyük veri sızıntıları gibi kaliteli konular da bulunuyor.

Tabi birde forumun kısmen gizli bölümü var. Belli bir konu sayısından sonra görüntüleyebildiğiniz, heryerde bulunmayan methodlar, güvenlik açıkları ve veri sızıntıları bulunuyor.

Umarım bu forum gelişmemiş türk hack kültürüne örnek olur ve vizyon kazandırır, artık oraya buraya index atıp isim kasıcaklarına buradaki gibi daha kaliteli işlere yönelirler ve kendilerini geliştirirler. Ben erkenden yerimi aldım. Size de tavsiyem buraya bi göz atmanız.





YERALTININ TARAFSIZ HACK HABER PLATFORMU
HACKGUNDEM.NET SUNAR
Etiketler

Yorum Gönder

3 Yorumlar
Yorum Gönder
En Başa Dön!